X

Hoe werkt het


MaakMee is het interactieve publieksproject van de Kunsthal Rotterdam in samenwerking met de BankGiro Loterij. Met MaakMee geeft de Kunsthal het publiek de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op haar tentoonstellingsprogramma én een tentoonstelling mee te helpen maken.

MaakMee bestaat uit drie stappen:

  • STEMMEN De Kunsthal zet drie tentoonstellingen online. Door je aan te melden via kunsthalmaakmee.nl kun je stemmen op de tentoonstelling die je het liefst wil meemaken. Stemmen kan van woensdag 3 april 2013 tot en met zondag 12 mei 2013. Dinsdag 14 mei is de winnende tentoonstelling bekend.
  • MEEMAKEN In deze fase neem je aan de hand van veertien vragen actief deel aan de totstandkoming en het ontwerp van de winnende MaakMee tentoonstelling. Van het kiezen van de werken tot het schrijven van een zaaltekst en het ontwerpen van het affiche ter promotie van de tentoonstelling. Alle aspecten van het maken van een tentoonstelling komen aan bod. MeeMaken kan vanaf dinsdag 14 mei.
  • BEZOEKEN Op zaterdag 1 februari opent de MaakMee tentoonstelling in de Kunsthal Rotterdam. De bijdragen van de MaakMee deelnemers zijn zichtbaar in de tentoonstelling. De MaakMee tentoonstelling is in de Kunsthal te zien van 1 februari tot en met 11 mei 2014.

Iedereen kan deelnemen aan MaakMee. Aanmelden en inschrijven kan ieder moment tijdens de looptijd: van de lancering van de website op 3 april 2013 tot medio januari 2014.

Zo werkt het!
Zo werkt het!